Interaktivt gulv automatic

ophæng hvidinteraktiv gulv cut fruitinteraktiv gulv 3d fjernsyninteraktiv gulv fodboldinteraktiv gulv racerbilinteraktiv gulv martini

 

Det interaktive gulv i automatic versionen er meget let at betjene. Hele systemet starter selv op, og man skal bare vælge hvilken effekt man øsnker og aktivere det interaktive gulv.

Oversigten over de forskellige effekter er meget overskuelig og der bruges mus og tastatur til at betjene opstart af det interaktive gulv.

Automatic udgaven af det interaktive gulv leveres med ca. 40 Effekter. Det er spil og skabeloner, man selv kan fylde med billeder af børnene, tegninger osv.

Det interaktive gulv automatic er et meget åbent system og der kan ændres i baggrunde og flyvende objekter, med lidt øvelse.

Interaktivt gulv automatic kan sættes til selv efter et tidsur at veksle mellem effekter. Der kan indstilles, hvor mange minutter hver enkelt effekt skal vises. Så der kan spille fodbold f.eks. 5 min. og så skifter den over på racerbil effekten.

Det interaktive gulv automatic kan også bruges til events, først spilles der fodbold eller andet, og så skifter den over til reklamebudskab enten på film eller, som anden effekt.

Interaktivt gulv automatic har alle muligheder for, at tilpasses ønskerne.

Det interaktive gulv automatic koster fra 39.950 kr. eks. moms

Prisen afhænger blandt ander af ophængning, gulv og projektorstørrelse.

 

Du er her: Forside > Interaktivt gulv > Interaktivt gulv automatic