Banner og flag

Banner og flag er uundværlige og kan laves i meget store størrelser. Vi har lavet bannere til store stilladser og events på mere end 100 kvadratmeter.

Vores banner og flag kan fåes i forskellige materialer og med forskelllig finish.

Alles vores bannere og flag er lavet på B1 testede materialer.

Flagene med logo er af polyester og flagkroge. Flagene fås i standard og specialstørrelser efter kundes ønske. Flagene bliver trykt digital, så alt kan komme på som budskab.

Udendørs banner er lavet i polyester 115/205 gr, pvc 510 gr eller perforeret pvc 280 gr. hvis bannerne skal opsættes i uden læ, anbefaler vi perforeret pvc, så noget af vinden kan komme igennem.

Som tilbehør til banner kan der købes ophæng til banner i aluminium, der sidder godt på væggen og giver en flot og eksklusiv finish.

Indendørs banner og hængebanner med kroge. Polyesterbanner til at hænge fra loftet til messer eller banner til store vægge i haller kan også forsynes med den mest brugbare finish.

Vi kan skære vores banner til i størrelser eller levere dem med øjer, vulk, løbegang, velcro, kroge, afstivere med kroge osv.

Mulighederne er mange, så hvis i har brug for hjælp til hvilken kvalitet i skal vælge så ring tlf. 2925 5352 eller skriv info@stairgraphics.dk

3D-reklamemåtte

Her eksempel på klar folie:

grafik-design-coca-cola_499x375